Om oss

Jämför sveriges bästa försäkringar enkelt
Om oss

Om Bästaförsäkringar.se

Bästaförsäkringar.se är en kostnadsfri jämförelsesajt för försäkringar. Vi samlar Sveriges bästa försäkringar på ett och samma ställe för att göra det enklare för dig att hitta rätt.

Oavsett om du är ute efter en hem-, fordons-, djur- eller personförsäkring vill vi hjälpa dig att öka tryggheten i din vardag.

Din guide till försäkringar

Försäkringar är ett klurigt ämne. Det går inte riktigt att säga hur mycket just din försäkring kommer att kosta eftersom premien varierar beroende på en rad olika faktorer, dels värdet på det du vill försäkra, men även på personliga faktorer som till exempel ålder.

Ytterligare en sak som kan skilja sig mellan olika försäkringsbolag är villkor samt innehållet i de försäkringar som erbjuds. Dessa är som tur är enklare för dig att jämföra.

Bortsett från att erbjuda detaljerade jämförelser av försäkringsbolag vill vi att du ska lära dig mer om hur olika försäkringar fungerar. I våra guider hittar du all information du behöver innan det är dags att teckna en försäkring. Vi erbjuder även hjälpsamma tips gällande hur du kan sänka dina försäkringskostnader effektivt.

Det finns många försäkringsbolag att välja mellan idag. Det stora utbudet kan därmed göra det svårare att välja rätt. Genom att läsa våra ärliga recensioner om varje bolag – där vi även tar hänsyn till kundernas egna omdömen – kan du enklare hitta ett alternativ som passar både ditt behov och din plånbok.

Så fungerar det

Välj

Klicka på den försäkring du är intresserad av att teckna.

Jämför

Jämför innehåll, villkor och läs mer om olika bolag i våra jämförelser.

Teckna

Klicka dig vidare till den försäkring som motsvarar dina villkor och teckna dirkekt.

Vad tycker våra besökare?

5/5
"Jag hittade min nuvarande bilförsäkring via Bästaförsäkringar.se och kunde inte vara mer nöjd."
Hanna J

Hör av dig till oss

Har du frågor eller problem kan du alltid höra av dig till oss genom att fylla i kontaktformuläret nedan. Vi svarar så fort vi kan – oftast samma dag.  

ekonomibloggar.nu