Nyheter

vad är självrisk

Vad är självrisk?

Självrisk är något som man ofta talar om när det gäller försäkringar. Det finns försäkringar med och utan självrisk, ibland är den hög och ibland låg. Men vad är självrisk egentligen? I denna enkla guide ska vi reda ut vad en självrisk är, hur den fungerar och vilka fördelar som finns med en hög respektive låg självrisk. På så sätt… Läs mer »Vad är självrisk?

bästa hemförsäkringen

Vilken är den bästa hemförsäkringen?

Eftersom hemförsäkringen är den allra vanligaste (och även viktigaste) försäkringen, så är det inte konstigt att många undrar vilken den bästa hemförsäkringen är. Självklart är man ute efter en så bra hemförsäkring som möjligt, men samtidigt vill man ju inte betala på tok för mycket. Så vilken är egentligen den bästa hemförsäkringen? Det ska vi titta närmare på i denna… Läs mer »Vilken är den bästa hemförsäkringen?

billigare försäkring

Så enkelt kan du få en billigare försäkring

Att få en billigare försäkring är faktiskt inte så svårt som många kan tro. Faktum är att du kan spara tusenlappar varje år, bara genom att ta till några enkla åtgärder. Du vill ju naturligtvis inte behöva betala mer än vad du behöver, eller hur? Nedan ska vi gå igenom några enkla tips på hur du kan sänka din försäkringskostnad på olika… Läs mer »Så enkelt kan du få en billigare försäkring

Vilken försäkring måste finnas på en registrerad bil?

Vilken försäkring måste finnas på en registrerad bil?

En populär fråga bland de som vill köpa bil är: ”Vilken försäkring måste finnas på en registrerad bil?”. Om man inte har kunskap inom ämnet sedan tidigare är denna fråga inte helt enkel. Som tur är finns vi på Bästaförsäkringar.se här för att hjälpa dig med alla möjliga försäkringsfrågor. Nedan ska vi därför gå igenom vilken försäkring som en registrerad… Läs mer »Vilken försäkring måste finnas på en registrerad bil?