Zmarta

Zmarta är en försäkringsförmedlare som hjälper dig att hitta den bästa och billigaste försäkringen.

zmarta
Average Rating: 0
 • Jämför hem-, bil- och villahemförsäkring åt dig
 • Helt gratis att använda
 • Ansökan tar bara några minuter
 • Lättillgänglig kundtjänst
 • Zmarta

  Zmarta är ett namn som du garanterat känner igen. Detta massiva bolag gör sig kända både på internet och i olika typer av reklamer. Detta är en så kallad försäkringsförmedlare som hjälper kunder att hitta de bästa och mest prisvärda försäkringarna. Självklart kostar det ingenting att jämföra försäkringar och du behöver inte heller registrera dig för att komma igång.

  Det enda du behöver göra är att fylla i det formulär som erbjuds på hemsidan och sedan kommer Zmartas medarbetare att återkomma till dig med de bästa alternativen.

  På hemsidan kan du dessutom läsa mer om hur olika försäkringar fungerar samt vad du bör tänka på när det är dags att teckna. Låt oss titta lite närmare på vad Zmarta har att erbjuda och hur deras tjänst fungerar.

  Hitta försäkringar via Zmarta

  • Hos Zmarta kan du jämföra bilförsäkringar, hemförsäkringar samt villahemförsäkringar.
  • Det enda du behöver göra för att komma igång är att klicka dig in på den försäkring du är intresserad av och fylla i dina uppgifter.
  • Det kostar ingenting att ansöka och din ansökan är dessutom inte bindande. Du kan med andra ord ångra dig, så länge du inte skrivit under försäkringsavtalet.
  • Efter att du skickat in din ansökan kommer Zmarta kontakta sina samarbetspartners för och sedan återkomma till dig med försäkringsbolagens prisförslag.
  • I dagsläget jämför man försäkringar ifrån Dina Försäkringar, Moderna Försäkringar, Gjensidige, Vardia och Nu Bilförsäkring.

  Komplettera med egen jämförelse

  Att vända sig till denna försäkringsförmedlare kan vara ett bra sätt att hitta de bästa priserna när det kommer till försäkringar.

  Dock jämför inte Zmarta försäkringar ifrån andra välkända försäkringsbolag så som ICA Försäkringar eller Folksam, och därför rekommenderar de att du även bör jämföra på egen hand innan du fattar ett beslut.

  Öka kunskaperna inom försäkringar

  Något Zmarta verkligen satsat på är att erbjuda hjälpsamma artiklar om de försäkringar som förmedlas. Här kan du som kund lära dig mer om hur de viktigaste försäkringarna fungerar och vad som bör ingå i dem. På sidan om bilförsäkringar kan du till exempel läsa mer om hur bilförsäkringar fungerar för olika bilmodeller.

  Zmarta erbjuder även en hel del värdefulla guider som kan vara värda att läsa igenom. Du kan till exempel läsa mer om vilka tilläggsförsäkringar som är viktiga att ha samt vilken bil som är billigast respektive dyrast att försäkra. Det är tydligt att Zmarta lagt mest krut på bilförsäkringar.

  Kundtjänst och öppettider

  Om du behöver hjälp med att teckna en försäkring eller om du bara har frågor gällande verksamheten är du såklart välkommen att kontakta Zmartas kundtjänst. Denna kan du nå via live chatt, mail eller telefon. Öppettiderna som gäller är vardagar mellan kl. 08:00 – 17:00, men du kan skicka in din fråga via mail även efter det.

  Under fliken ”Kundtjänst” i menyn hittar du även de vanligaste frågorna som Zmarta redan svarat på. Titta gärna in här innan du väljer att kontakta supporten, då ditt svar kan finnas närmare än vad du tror.

  Kontaktuppgifter

  Freedom Finance Kreditservice AB
  Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm

  Mail: info@zmarta.se

  Telefon: 0771-47 48 49

  Fördelar

  • Zmarta hjälper dig att hitta en prisvärd försäkring med passande villkor – helt kostnadsfritt.
  • Din ansökan är inte bindande. Du får ångra dig innan du väljer att skriva under avtalet.
  • Lättillgänglig kundtjänst hjälper dig med dina frågor och problem snabbt.
  • Jämför hemförsäkring, bilförsäkring och villahemförsäkring åt dig.

  Nackdelar

  • Kunde ha jämfört fler försäkringar.
  • Samarbetar med få aktörer.

  Sammanfattning

  Zmarta är en välkänd aktör inom försäkringsbranschen och här kan du med en enda ansökan få prisförslag ifrån flera olika försäkringsbolag. I dagsläget kan du endast jämföra hemförsäkring, bilförsäkring och villahemförsäkring hos Zmarta, men samtidigt är detta inte deras huvudområde.

  Att ansöka är helt kostnadsfritt och du är inte bunden till något innan du väljer att skriva under avtalet. Det finns med andra ord all anledning att testa Zmarta om du är ute efter en ny försäkring, även om vi rekommenderar att du även jämför försäkringar hos andra aktörer för att inte missa bättre erbjudanden.

  Lämna kommentar

  Copyright 2017
  Ekonomi & Finans DMCA.com Protection Status