Compricer

Compricer hjälper dig att hitta de bästa priserna och de förmånligaste villkoren bland Sveriges främsta försäkringsbolag. Spara tid och pengar - använd dig av Compricer.

compricer
Average Rating: 3.5
 • Förmedling tjänst i toppklass
 • Grattis att använda
 • Hjälper dig att spara flera tusenlappar
 • Jämför allt inom privatekonomi
 • Compricer

  Compricer, som grundades så tidigt som 2005, är Sveriges främsta aktör inom jämförelse och förmedling inom allt som har med privatekonomi att göra. Detta innebär att du kan jämföra allt ifrån lån och sparande till el, pension och såklart – försäkringar. Visste du att företaget ägs av Schibsted, som bland annat äger både Aftonbladet och Blocket.se?

  Genom att använda sig av Compricer kan du snabbt och enkelt hitta den försäkring som passar bäst för dig, både när det gäller pris och villkor. Självklart kostar det ingenting att använda sig av denna smidiga jämförelsetjänst, vilket gör det ännu mer fördelaktigt att använda sig av företaget när du vill byta eller hitta en ny försäkring.

  Jämför försäkringar åt dig

  Det enda du behöver göra för att komma igång är att gå in på hemsidan, välja vilken försäkring du vill jämföra, fylla i dina uppgifter och sedan sköter Compricer resten. De jämför försäkringar ifrån Sveriges största försäkringsbolag och presenterar de bolag som erbjuder just den försäkring du är ute efter.

  På så sätt får du snabbt en överblick över vart du kan hitta din specifika försäkring samt hur mycket den kostar (på ett ungefär). Priserna som dyker upp hämtas alltså direkt ifrån försäkringsbolagen själva och det läggs självklart inte på någon extra avgift bara för att du använder dig av Compricer. Det pris du ser är samma pris som du hittar hos försäkringsbolaget.

  Teckna direkt på sajten

  När eller om du hittar en försäkring som passar dina önskningar i den lista som skapas åt dig, är det bara att gå vidare och teckna försäkringen. Vissa försäkringar kan till och med bytas direkt hos Compricer, så som bilförsäkringen och hemförsäkringen.

  Skulle du vara i behov av rådgivning (kanske är det första gången du tecknar en försäkring?) så kan du alltid kontakta Compricers trevliga och kompetenta kundtjänst. De erbjuder kostnadsfri vägledning så att du hittar den perfekta försäkringen just för dig.

  Det finns såklart även möjlighet att jämföra och teckna försäkring via telefon om du skulle vara osäker på att skriva in dina personliga uppgifter på sajten.

  Försäkringar du kan jämföra hos Compricer

  Kan man jämföra alla typer av försäkringar hos Compricer? Nja, inte direkt, men du kan sannerligen jämföra en hel del. Här kommer några exempel på de försäkringar som går att jämföra via Compricer.

  • Bilförsäkring, MC-försäkring, båtförsäkring, ATV-försäkring och snöskoterförsäkring.
  • Hemförsäkring, villaförsäkring och fritidshusförsäkring.
  • Hundförsäkring.
  • Barnförsäkring.
  • Inkomstförsäkring.

  Varför man inte jämför fler typer av försäkringar går inte riktigt att svara på. Kanske har man helt enkelt valt att jämföra de mest populära försäkringarna, vilket såklart är förståeligt.

  Kostnadsfritt och inte bindande

  Att använda sig av Compricer är som sagt helt gratis. Detta eftersom företaget helt enkelt samarbetar med flera försäkringsbolag och får provision av dem istället. Du betalar med andra ord inte en krona för den smarta tjänst som erbjuds.

  Du är inte heller bunden till något när du väljer att starta en jämförelse. Självklart kan du lämna sidan när du vill och om du skulle ingå ett avtal har du ångerrätt i 14 dagar. Att tjänsten både är kostnadsfri och inte bindande gör att många använder den för att se vilka möjligheter som finns, vilket såklart är positivt på många sätt.

  Kontaktuppgifter

  Luntmakargatan 18
  111 37 Stockholm

  Mail: info@compricer.se

  Telefon: 08 – 5000 2000

  2 Responses to “Compricer”

  1. Mattias

   Rating: 4.5
   april 18, 2018 kl.3:17 e m
   Rating: 4.5

   Fick verkligen snabb och proffsig hjälp hos compricer

  2. Lisa

   Rating: 3
   maj 13, 2018 kl.10:23 e m
   Rating: 3

   Tecknade en bilförsäkring med hjälp av Compricer. Rådgivingen jag fick via telefon gick alledes utmärkt. Rekommederar

  Lämna kommentar

  Copyright 2017 Ekonomi & Finans DMCA.com Protection Status