Accept Inkomstförsäkring

Hos Accept Inkomstförsäkring kan du försäkra din lön upp till 85 000 kr och få ersättning i upp till 300 dagar om du förlorar ditt arbete. Accept kan dessutom hjälpa dig att hitta ett nytt jobb snabbare.

accept inkomstförsäkring
Average Rating: 0
 • Inkomstförsäkringar för alla branscher
 • Hjälper dig att hitta ett nytt jobb snabbare
 • Ändra din inkomstförsäkring enkelt på ditt personliga konto
 • Ersättning i upp till 300 dagar
 • Accept Inkomstförsäkring

  Accept Inkomstförsäkring kan vara något för dig som vill vara säker på att du klarar dig om du oväntat skulle bli av med ditt jobb. Tecknar du en inkomstförsäkring hos Accept får du nämligen upp till 80 % av din tidigare lön i upp till 300 dagar.

  Den inkomstförsäkring som Accept erbjuder är tillgänglig för alla, oavsett yrke och bransch. Den fungerar som ett fint komplement till den ersättning du får ifrån din A-kassa.

  Att Accept vet vad de håller på med råder det inga tvivel om – de erbjöd nämligen den första inkomstförsäkringen i Sverige! Eftersom allt sköts via webben kan Accept hålla nere priserna och erbjuda så låga premier som möjligt.

  Accept Inkomstförsäkring – privat

  • Med en privat inkomstförsäkring ifrån Accept Inkomstförsäkring spelar det ingen roll om du tillhör ett fackförbund eller inte. Alla är välkomna att teckna.
  • För att kunna teckna en inkomstförsäkring måste du vara medlem i en A-kassa. Försäkringen fungerar därefter som ett komplement till din arbetslöshetsersättning. A-kassan ersätter nämligen endast upp till 25 000 kr/mån.
  • Innan du tecknar en försäkring hos Accept kan du räkna ut hur hög ersättning du kommer att få med  deras smidiga kalkylator. Denna hittar du på hemsidan.
  • Accept Inkomstförsäkring erbjuder ersättningar upp till 80 % av din tidigare lön under en period på upp till 300 dagar. Du kan försäkra en lön upp till 85 000 kr/mån.
  • Förutom den ekonomiska ersättningen erbjuder Accept även en smart IT-tjänst som hjälper dig att hitta ett nytt jobb snabbare.
  • Priset för försäkringen baseras bland annat på din anställningsform och på din A-kassa. Huruvida du redan är medlem i ett fackförbund eller ej har också betydelse. Du räknar enkelt ut priset på Accepts hemsida.

  Accept Inkomstförsäkring – facklig

  Accept Inkomstförsäkring är inte enbart till för personer som inte är medlemmar i ett fackförbund, även du som är med i ett fack är välkommen att teckna en inkomstförsäkring. Oftast ligger ersättningsperioden i många fack på så lite som 60 dagar, men när du tecknar Accepts Plusförsäkring får du ändå en ersättningsperiod på 300 dagar.

  Det fungerar helt enkelt så att Accept Inkomstförsäkring tar vid där fackets inkomstförsäkring slutar.

  Kundtjänst och öppettider

  Det är enkelt att nå Accept Inkomstförsäkring om du skulle behöva hjälp eller rådgivning. Du når de vänliga medarbetarna via telefon eller mail måndag till fredag. Skulle du endast behöva hjälp med att ändra din inkomstförsäkring så behöver du bara logga in på ditt konto.

  Självklart har Accept Inkomstförsäkring även en sektion för vanliga frågor och svar, där du enkelt hittar svar på de mest populära frågorna.

  Kontaktuppgifter

  Box 2068
  174 02 Sundbyberg

  Mail: info@accept.se

  Telefon: 08-629 24 90

  Fördelar med Accept Inkomstförsäkring

  • Förmånlig inkomstförsäkring för anställda inom alla branscher.
  • Medlemskap i fackförbund är inte ett måste (samtidigt kan även medlemmar i fackförbund teckna inkomstförsäkring).
  • Försäkra din lön upp till 85 000 kr/mån och få upp till 80 % av din tidigare lön i hela 300 dagar. Med Accepts smarta verktyg kan du enkelt räkna ut hur hög ersättning du får.
  • Accept Inkomstförsäkring erbjuder även ett smart verktyg som kan hjälpa dig att hitta ett nytt jobb snabbare och enklare.

  Nackdelar med Accept Inkomstförsäkring

  • Minimilönen för att få teckna försäkringen ligger på 24 000 kr. Dock beror detta på att du trots allt kan få upp till 25 000 kr/mån av din A-kassa.

  Sammanfattning

  Accept är ett försäkringsbolag som erbjuder bra och prisvärda inkomstförsäkringar för dig som vill skydda dig mot ekonomiska förluster i framtiden. Alla är välkomna att teckna en inkomstförsäkring hos Accept, så länge de tjänar minst 24 000 kr/mån. Försäkringen ger dig ekonomisk ersättning i upp till 300 dagar om du ofrivilligt skulle förlora din inkomst.

  På hemsidan kan du räkna ut hur hög just din ersättning kommer att bli och du tecknar försäkringen enkelt via webben.

  Lämna kommentar

  Copyright 2017
  Ekonomi & Finans DMCA.com Protection Status