Compricer

 • Kostnadsfri försäkringsförmedlare
 • Erbjuder personlig rådgivare
 • 9,2 av 10 på Trustpilot
compricer
3.7/5

Om Compricer

Compricer grundades 2005 och har sedan dess hjälpt flera miljoner svenskar att förbättra sin privatekonomi. Hos Compricer, som är Sveriges största jämförelsetjänst inom privatekonomi, kan du jämföra allt ifrån lån och sparande till elavtal och försäkringar från 350 olika företag.

Genom att använda Compricer kan du snabbt och enkelt hitta den försäkring som motsvarar dina behov, både vad gäller pris och villkor. Självklart är tjänsten helt kostnadsfri, vilket betyder att du inte har något att förlora på att jämföra försäkringar och andra delar av din ekonomi hos dem. 

Om du känner dig osäker på hur tjänsten fungerar kan du alltid vända dig till kundtjänsten. Compricer erbjuder nämligen kostnadsfri vägledning via telefon.

Jämför försäkringar åt dig

Det enda du behöver göra för att komma igång är att gå in på hemsidan, välja vilken försäkring du vill jämföra, fylla i dina uppgifter och sedan sköter Compricer resten. De jämför försäkringar ifrån Sveriges största försäkringsbolag och presenterar sedan de alternativ som kan passa dina behov.

På så sätt får du snabbt en överblick över vart du kan hitta din specifika försäkring samt hur mycket den kostar (på ett ungefär). Priserna som dyker upp hämtas alltså direkt ifrån försäkringsbolagen själva och det läggs självklart inte på någon extra avgift bara för att du använder dig av Compricer. Det pris du ser är samma pris som du hittar hos försäkringsbolaget.

Compricer

Compricer AB är en jämförelsesajt inom privatekonomi som grundades 2005. Bolaget är sedan 2013 en del av den norska mediekoncernen Schibsted som bland annat är delägare i Blocket och Aftonbladet.

Huvudkontoret ligger i Stockholm och i dagsläget har Compricer över 100 anställda. Verksamheten står under Finansinspektionens tillsyn och är registrerad i kategorin bostadskreditinstitut med försäkringsdistribution som övrig verksamhet.

 • E-post: [email protected]
 • Telefon: 08 - 5000 2000
 • Adress: Luntmakargatan 18, 111 37 Stockholm
 • Öppettider:
  Mån - fre: 09:00 - 18:00
  Lör - sön: Stängt

Försäkringar hos Compricer

Nedan ska vi titta närmare på några av de försäkringar du kan jämföra via Compricer.

 

Kostnadsfritt och inte bindande

Att använda Compricers tjänst är helt kostnadsfritt. Anledningen till detta är eftersom företaget tjänar provision av sina samarbetspartners, inte av dig som kund. 

Väljer du att jämföra via Compricer är du inte heller bunden till din ansökan. Med andra ord behöver du inte tacka ja till de erbjudanden Compricer hittar åt dig om du inte vill. Du har dessutom alltid ångerrätt i 14 dagar efter att du har ingått ett avtal. 

compricer

Fördelar

 • Hitta förmånliga försäkringar åt dig helt kostnadsfritt.
 • Digital ansökningsprocess som dessutom inte är bindande.
 • Utmärkta betyg på Trustpilot. 
 • Erbjuder kostnadsfri rådgivning via telefon. 

Nackdelar

 • Jämför inte alla försäkringar. Till exempel saknas kattförsäkring och olycksfallsförsäkring.
 • Kundtjänsten har stängt på helger. 

Omdöme

Om du är ute efter en förmånlig försäkring finns det ingen anledning att inte jämföra via Compricer först. Genom att använda deras smarta tjänst kan du snabbt och enkelt hitta förmånliga försäkringsvillkor och priser som passar din plånbok. Bortsett från försäkringar kan du dessutom jämföra lån, sparande och elavtal för att förbättra din privatekonomi ytterligare.